OBVESTILO ZA STRANKE – izredne razmere

Obvestilo!

Spoštovane stranke obveščamo, da glede na izboljševanje razmer naša pisarna od 21.4.2020 zopet obratuje.

Možni so sestanki s strankami in vse ostalo poslovanje. Zaradi upoštevanja protikoronskih ukrepov vas prosimo:

1. Prosimo, da se za sestanek naročite vnaprej na tel: 031 77 22 44 ali email: info@verstovsek.si Sestanki lahko potekajo ali osebno, in tudi na daljavo, praktično je možno popolno poslovanje.

2. Če se boste zglasili na sestanek osebno, prosimo, da upoštevati odrejene ukrepe, še posebej, da pridete z zaščitno masko.

3. Če se boste zglasili v pisarno nenajavljeni (brez vnaprej dogovorjenega termina za sestanek), vas bomo sprejeli, vendar boste verjetno na sestanek morali nekoliko počakati; v času čakanja bo treba spoštovati odrejena pravila o potrebni medsebojni oddaljenosti.

Nadalje vse zainteresirane obveščamo, da že zastopamo nekaj strank, ki so v domovih za ostarele izgubile svojce zaradi smrti zaradi koronavirusa. Odločili smo se, da bomo vse take primere prevzeli v zastopanje tako, da bo stranka plačala naše odvetniške stroške le v primeru, če bomo z zadevo uspeli, sicer pa ne. Menimo, da pristojni organi ogroženih prebivalcev v domovih za ostarele niso zaščitili skladno s pravili stroke, kar je povzročilo njihovo smrt.