Sestanek na daljavo

Storitev „sestanek na daljavo“ oz. videokonferenca je namenjena vsem, ki ste v stiski s časom in/ali preveč oddaljeni od naših poslovalnic, da bi se k nam osebno oglasili na sestanek. Z uporabo moderne tehnologije lahko v časih informacijske tehnologije izvedemo video sestanek kar preko interneta. Vse kar potrebujete je računalnik z mikrofonom, internetno povezavo ter programsko opremo Skype. Med video sestankom s v živo pogovarjate s pravnikom, pri tem se vidita preko zaslona. Že pred (ali med) sestankom nam lahko pošljete dokumentacijo, da jo lahko pravnik med sestankom preštudira.

KAKO DO SESTANKA?

Po telefonu se z našo poslovno sekretarko dogovorite za termin sestanka na daljavo, želeni čas trajanja in ceno; pred sestankom morate dogovorjeni znesek za pravno svetovanje nakazati na naš račun.  Malo pred sestankom opravite testni klic preko Skype in počakate, da vas naš odvetnik v dogovorjenem terminu pokliče preko Skype. Programska oprema Skype zagotavlja čist in kakovosten zvok, možnost pregleda odvetnikovega računalniškega zaslona in s tem enostavno in varno pregledovanje dokumentov. Občutek je skoraj enak sestanku v živo.

POMOČ PRI NAMESTITVI SKYPE?

V primeru, da imate težave z namestitvijo programske opreme, ali potrebujete računalniški nasvet in podporo, to omenite naši poslovni sekretarki in povezala vas bo z našim IT strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri namestitvi programske opreme in vzpostavitvi prvega klica.