Elektronski dostop do vašega spisa

Elektronski dostop do vašega spisa vam omogoča, da kadarkoli, kjerkoli in s katerekoli naprave dostopate do dokumentov in informacij o vašem pravnem postopku. Preko naprednega infomracijskega sistema INpisarna Box, dostopate do celotne pravne dokumentacije, jo v sistemu preglejujete, komentirate in spremljate dogajanje. Sistem vas o vseh pomembnih dogodkih samodejno obvešča. Preko sistema lahko tudi zaupno komunicirate z vašim odvetnikom in podajate kontekstne komentarje kar na posamezne dokumente, tako da se izgonete nekontekstni in prekomerni komunikaciji preko telefona ali elektronske pošte.

O sistemu INpisarna Box

INpisarna Box velja za enega najnaprednejših in najvarnejših informacijskih sistemov za varno in nadzorovano deljenje dokumentov, jasno in kontekstno kolaboracijo ter ponuja enostaven in uporabniku prijazen pregled dokumentov. Uporablja varnostne mehanizme in opremo, ki zagotavlja najvišjo varnost podatkovnih centrov in komunikacijskih mehanizmov za prenos vsebin iz podatkovnega centra na uporabnikove naprave. Ponaša se s SAS 70 Type II in Safe Harbor certifikatoma, hkrati pa ponuja enega najnaprednješih nadzornih sistemov za omejevanje nepooblaščenega dostopa do dokumentov in informacij. Več o sistemu INpisarna Box si lahko preberete tukaj.

Varnost

Odvetniška pisarna Boštjan in Marjana Verstovšek & odvetniki je ena izmed prvih odvetniških pisarn v Sloveniji, ki je vzpostavila takšno storitev za svoje stranke. Pri vzpostavitivi je bilo glavno načelo varnost, katero smo vzeli skrajno resno. Celoten sistem in procese povezane za delovanje sistema smo prilagodili varovanju informacij in preprečevanju nepooblaščenega dostopa do sistema.

Opisano storitev nudijo naši računalniški strokovnjaki v partnerstvu z MacIN d.o.o. .